Detachering office managers

PAsearch verzorgt de detachering van office managers. Op deze manier kun je bij ons een office manager met de gewenste capaciteiten vinden voor tijdelijke inzet.

De detachering van office managers houdt in dat de office manager in dienst van PAsearch werkt maar de werkzaamheden op jouw kantoor verricht. Een gedetacheerde office manager werkt voor een bepaalde periode, zodat je tijdelijk een extra kracht hebt met de gewenste kennis en ervaring. Zo bespaar je jezelf tijdrovende werving- en selectieprocedures voor een tijdelijke kracht, PAsearch reikt je snel de juiste office manager aan.

Bovendien heb je met de detachering van office managers geen last van een verantwoording als werkgever omdat hij of zij niet bij jouw organisatie in dienst treedt.

Regel detachering van office managers via PAsearch. PAsearch heeft voor je in een mum van tijd de juiste kracht met de juiste diploma’s en ervaring. Bel dus vandaag nog voor meer informatie met telefoonnummer 020 620 3663 of e-mail naar info@pasearch.nl.