Over ons

PAsearch is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in management support een puur mensenbedrijf. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in het human resources management en recruitment.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@pasearch.nl) is als managing partner verantwoordelijk voor pasearch.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden (maurice@pasearch.nl) gaat over business development, ict en de back office. Eerder werkte hij bij VNU, De Telegraaf en Veronica.

Wendy op Linkedin Wendy Post (wendy@pasearch.nl) is als recruiter verantwoordelijk voor de beste begeleiding gedurende zoektochten naar PA professionals.

Petra op Linkedin Petra Twisk (petra@pasearch.nl) is onze recruitment sourcer en continu op zoek naar nieuwe PA professionals.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@searchco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

pasearch is een initiatief van de Search & Co Groep, sinds 2000 actief in recruitment.

Search & Co is een vooraanstaande speler in de commerciële arbeidsbemiddeling. We zijn naast personal assistants ook gespecialiseerd in de vakgebieden in contentcommunicatiemarketingcreatie & design en human resources management. Ons netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionals.

Maar we doen nog veel meer! We ondersteunen onze klanten ook met referral recruitmentoptimaliseren van de candidate journey, het meten van candidate experience en met een unieke webcare service. Sinds 2019 zijn we ook de officieel vertegenwoordiger in de Benelux van Europe's leading employee referral program Firstbird.

Het management bestaat uit twee zwaargewichten in recruitment, met ieder 20 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.