Informatie voor kandidaten

Als gespecialiseerd bureau komen we graag in contact met professionals in management support die in zijn voor een nieuwe baan of een tijdelijk project. Heb je ervaring en/of een opleiding in ons vakgebied? Schrijf je in en we sturen je onze vacatures per mail.

Inschrijven duurt slechts een paar minuten. We bekijken vervolgens of je achtergrond past bij onze specialisatie en laten je binnen enkele werkdagen weten of we iets voor je kunnen betekenen. We gaan discreet met onze inschrijvingen om en garanderen dat je gegevens nooit zonder je toestemming aan derden beschikbaar worden gesteld.

Vacatures per e-mail
Na inschrijving ontvang je onze vacatures per e-mail. Niet iedere functie sluit aan bij je wensen en ervaring. We willen echter niet op voorhand bepalen of een baan wel of niet bij je past. Kun je niets met een vacature, gooi deze mail dan weg of stuur 'm door aan iemand voor wie deze baan wel interessant kan zijn. Wil je je (nog) niet inschrijven maar wel op de hoogte blijven van nieuwe vacatures, maak dan gebruik van onze mailservice.

Reageren
Heb je belangstelling voor een vacature, reageer dan bij voorkeur per e-mail. Stuur ons je cv, aangevuld met een korte doch relevante motivatie. Op basis van de criteria van de werkgever maken we een eerste selectie. Je krijgt altijd binnen twee weken te horen of je in deze selectie zit. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan het reageren op vacatures.

Kennismakingsgesprek
Het liefst zouden we je direct uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking, maar het is voor ons allebei efficiënter om dat pas te doen wanneer je in een voorselectie zit en we concreet over een vacature kunnen praten. We hopen dat je dit begrijpt. Uiteraard kun je ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt!

Gegevens wijzigen
Als je gegevens wijzigen na je inschrijving, stuur ons dan een bijgewerkt cv, zodat we op de hoogte blijven van jouw ontwikkeling.

Uitschrijven
Wil je onze vacatures niet meer ontvangen, stuur dan een korte mail aan info@pasearch.nl en we halen je per ommegaande van de mailinglijst af.

Vragen
Nog vragen? Bel ons op 020 521 8700 of stel je vraag per mail.